This topic contains 13 replies, has 3 voices, and was last updated by Norbert Kozak 6 years, 5 months ago.
-
AuthorPosts
-
27 maja 2019 at 21:18 #6323
Cześć
w tym miejscu będą umieszczał ciekawe produkty z których sprzedaży za moim pośrednictwem mam prowizję. Będę tylko zamieszczał produkty pod którymi się sam podpisuję tzn. sam bym je kupił. Będę tu głównie produkty depozytowe, jakieś tanie fundusze, konta itp. Na pewno nie będzie zamieszczał ofert pożyczek oprocentowanych na 100 i więcej %.
Osoba która za pomocą mojego linku założy jakiś produkt dostanie dodatkowo dostęp do zamkniętej części bloga, osoby która już taki mają dostęp to niestety nic fizycznego „ode mnie nie dostaną :-)
Uwaga – żeby być fair będę wpisywał jaką mam prowizję za dany produkt. -
27 maja 2019 at 21:25 #6326
Uwaga – pojawiła się ciekawa lokata w Toyota Banku https://toyotabank2.zgarnijpremie.pl/?label=sp_19052782832833
Jest to lokata na 2,5% na 12 miesięcy z możliwością uzyskania premii 150 zł od bankier.pl. Wystarczy założyć 5000zł (max to 70.000zł) i utrzymać lokatę minimum 270 dni i nabywa się prawo do premii. Łącznie z premią zakładając lokatę na 5000 zł można zarobić 5,50% więc jak na obecne warunki rynkowe całkiem sporo. Ważne też że nie ma dodatkowych warunków jak otwarcie konta osobistego, określonych regularnych wpływów itp.Prowizja dla mnie za otwarcie takiej lokaty to 60zł.
Jeśli chcesz skorzystać z tej oferty i dodatkowo wspomóc blog to za pomocą linku https://toyotabank2.zgarnijpremie.pl/?label=sp_19052782832833 należy postępować zgodnie z zasadami zakładania tej lokaty.ps baner z lokatą banku Toyoty jest też umieszczony po prawej stronie bloga i za pomocą tego banera też można zakładać lokatę. W przypadku dodatkowych pytań to proszę je do mnie zadawać

-
4 czerwca 2019 at 10:15 #6717
Lokata w Toyota banku już nie aktualna, zainteresowanie klientów przerosło możliwości finansowe banku :-)
-
4 czerwca 2019 at 18:06 #6757
Prezesie lokata działa, właśnie zakładam. Podaj proszę „Identyfikator klienta polecającego” (3 cyfry), bo musiałem ją założyć inaczej niż poprzez Twojego linka.
-
4 czerwca 2019 at 18:15 #6758
Ok już dałem radę inaczej, podałem innego maila i zrobiłem z Twojego linka, działa wszystko i można zakładać.
-
-
19 czerwca 2019 at 08:51 #7337
CRWitam,
to jak to jest w końcu:
– nie działa lokata?
„4 czerwca 2019 at 10:15
Prezes
Keymaster
Lokata w Toyota banku już nie aktualna, zainteresowanie klientów przerosło możliwości finansowe banku :-)”– czy działa lokata?
„4 czerwca 2019 at 18:06
Łukasz
Participant
Prezesie lokata działa, właśnie zakładam. Podaj proszę „Identyfikator klienta polecającego” (3 cyfry), bo musiałem ją założyć inaczej niż poprzez Twojego linka.?CR
-
19 czerwca 2019 at 09:37 #7340
Jeśli zakładacie lokatę w Toyocie to ja z tego nie mam żadnej kasy bo była informacja z programu afiliacyjnego że się z tego wycofali. Ponadto wydawało mi się że wycofali się z premii 150 zł od bankiera ale z tego co widzę chyba ona nadal jest.
Oczywiście nie ma dla mnie problemu, zakładajcie te lokaty bo wyglądają całkiem dobrze nawet jak ja nic z tego nie mam :-)
-
-
28 czerwca 2019 at 10:33 #7579
Do niedzieli wieczorem tylko można zakładać TFI PZU za moim pośrednictwem, od lipca wycofali się z tej akcji.
-
23 sierpnia 2019 at 11:48 #9431
Od dziś jest możliwości założenia lokaty w Santander Consumer banku, przez internet i bez otwierania żadnego konta – raczej prosta robota. Oprocentowanie jest raczej normalne i podobne jak w innych bankach

Nie ukrywam iż jest wyjątkowo płatna dla mnie lokata bo jak ktoś za pośrednictwem mojego linku ją założy to dostaję 120zł (czyli sporo) a warunkiem otrzymania tej zapłaty to: osoba zakładająca nie może posiadać lokaty w Santander Consumer Bank lub PESEL klienta nie widniał już w systemie banku w ciągu ostatnich 4 miesięcy od złożenia wniosku. Minimalna kwota lokaty to 1000 zł więc nie jest duża, lokatę można zrobić nieodnawialną i pieniądze mogą automatycznie wrócić na Wasze konto.
Jeśli czytelnik bloga założy lokatę przy pomocy mojego linku to dostanie dostęp do strefy premium (do 31 marca 2020)
Jeśli czytelnik blog który wsparł wcześniej blog założy lokatę za pośrednictwem mojego linka to będzie mógł wskazać spółkę do analizy której analizę zrobię i opublikuję na blogu. Zastrzegam że nie będzie to w pełni profesjonalna analiza ale taka jakie robię, jak widzę spółkę, moje oczekiwania, niezbyt długa itp.
Myślę że to uczciwy deal z mojej strony
Link do założenia lokaty Link lub można na stronie bloga kliknąć reklamę Santander Consumer Banku (Otwórz lokatę online)
-
23 sierpnia 2019 at 11:58 #9436
SeebaWitam wszystkich od niedawna śledzę bloga i przymierzałem się do wykupienia „płatnej strefy” bloga.
I to fantastyczna oferta dla mnie bo nie obracam ani dużym kapitałem ani nie mam wybitnej wiedzy a blog mi się bardzo podoba.
Ale trochę nie chce mi się wierzyć w warunki, więc wolę się upewnić jak założę lokatę na 1 miesiąc na 1000zł to ty z tego masz 120zł a ja dostęp do strefy premium ? To nie jest zbyt dobry układ dla Santandera :P-
23 sierpnia 2019 at 12:14 #9437
Trudno powiedzieć czy niezbyt dobry układ dla Santandera – oni jednak pozyskuję nowego klienta (nowa baza) i może w przyszłości coś temu klientowi sprzedadzą. Ponadto lokatę można założyć do 400.000zł więc może wychodzą z założenia że klienci będą na większe kwoty zakładać.
Układ jest jasny – Ty zakładasz lokatę u nich a ja Ci daję dostęp do części płatnej która mocno się nie różni od części otwartej ale tam można pisać o własnych portfelach (przynajmniej ja o swoich transakcjach informuję) czy rzeczach których lepiej aby osoby postronne (czytaj zbyt duo osób nie widziało). Jeśli założysz lokatę to napisz do mnie emaila aby mógł cię zarejestrować (podaj też nick jaki chcesz).
-
-
23 sierpnia 2019 at 12:27 #9438
Norbert KozakPrezesie, jeśli nie mam lokaty w Santanderze, ale posiadam już od dawna konto osobiste to wtedy ta promocja też mnie obejmuje? Bo teoretycznie lokaty nie posiadam, ale mój pesel w systemie u nich widnieje.
-
23 sierpnia 2019 at 12:31 #9440
Ale to nie jest chyba Santander Bank a Santander Consumer Bank a zakładam że masz w tym pierwszym czyli starym bz wbk. Jeśli w tym drugim masz jakiś produkt to ja z tego nie będę nic miał.
Napiszę do systemu partnerskiego do którego należę i dopytam się czy są to dwa różne banki.edit i wszystko jasne, otrzymałem takie info
Santander Consumer Bank, o którego ofertę Pan pyta, to inny podmiot finansowy niż Santander Bank Polska.Santander Bank Polska przejął aktywa Banku Zachodniego.
Numer PESEL widniejący w byłym BZ WBK, a obecnym Santander Banku Polska, nie ma nic wspólnego z bazą Santander Consumer Banku.
-
This reply was modified 6 years, 5 months ago by
Prezes.
-
This reply was modified 6 years, 5 months ago by
-
-
23 sierpnia 2019 at 13:14 #9442
Norbert KozakTo w Consumer Banku nic nie mam ;) Myślałem, że to jeden i ten sam podmiot.
Jak się zdecyduję na lokatę to odezwę się na maila. -
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.